Wahlros

Engagerade, flexibla och kunniga.

Wahlros har sedan starten 2007 hjälpt hundratals organisationer med såväl stora som små projekt inom bygg och fastighet.

Om oss

Wahlros driver bygg- och fastighetsprojekt i mål. Oavsett storlek på uppdrag, nära eller långt borta, arbetar vi lika strukturerat och framtidsanpassat. Det gör vi bland annat genom att kombinera de bästa delarna från väl beprövade och mer innovativa metoder – där samarbete är allra viktigast för oss. Det handlar om organiserad samverkan där vi använder erfarenheter och samlad kompetens på det mest effektiva sättet. Vi levererar alltid effektivt och tryggt hela vägen fram – och oftast längre än så.

Kvalitet

Wahlros har stor vana att arbeta med höga miljökrav på materialval och i energifrågor, som exempelvis Sunda Hus, Miljöbyggnad och GreenBuilding. Vi har en egenutvecklad metodik baserad på PRINCE2 och är certifierade i såväl IPMA som PMI (en av våra medarbetare är ordförande i PMI). Dessutom arbetar vi efter ett Kvalitets- och miljöledningssystem som motsvarar standard ISO 9001:2000 samt ISO 14001:1996.

Tjänsteutbud

Wahlros började att erbjuda byggprojektledning, men i takt med kundernas efterfrågan och bolagets expansion har tjänsteutbudet expanderat till att nu inkludera helhetslösningar inom bygg- och fastighetsprojekt. Oavsett om du behöver en besiktningsman eller en komplett lösning från projektering till produktion och analys finns Wahlros här för att hjälpa dig.

Prismodeller

För varje krona du lägger på Wahlros kommer du att få tio tillbaka. Därför kan vi också erbjuda för marknaden unika betalmodeller, där både vi och du som kund delar på såväl risk som vinst.

Resultatbaserat

Retainer

Fastpris

Löpande räkning

Kontakta oss

Teamet

info(at)wahlros.se
08-48 00 47 85

Karin Rosén VD
karin.rosen(at)wahlros.se
076 213 31 07

Stefan Wahlund PROJEKTCHEF
stefan.wahlund(at)wahlros.se
070 799 64 70

Övriga medarbetare 
förnamn.efternamn@wahlros.se

Kontoren

Besöksadresser:
 
Kungsgatan 16
745 31 Enköping

Börjegatan 11
753 13 Uppsala

Arenavägen 33
121 77 Johanneshov

Johanneslundsvägen 12
194 61 Upplands Väsby

Faktureringsadress

ekonomi(at)wahlros.se

Låt oss hjälpa dig!

Fyll i formuläret nedan, så hör vi av oss inom 24 timmar.

Bli en del av Wahlros!

Vi expanderar och letar för fullt efter duktiga personer. Karriär

Vi hjälper dig!

- info(at)wahlros.se
- 08-48 00 47 85

- Kungsgatan 16, Enköping
- Börjegatan 11, Uppsala
- Arenavägen 33, Johanneshov
- Johanneslundsvägen 12, Upplands Väsby

Gå till