• 2020-07-03 00:00

  Skön sommar!

  Vi på Wahlros Byggprojektledning vill önska er alla en härlig semester!
  info
 • 2018-12-21 15:12

  Wahlros fokuserar och växer

  Wahlros AB breddar och stärker sitt erbjudande inom arkitektur, byggprojektledning och projektering genom att förvärva Fokus Arkitektur.

  — Fokus består av mycket duktiga arkitekter och inredare som vi har arbetat i flera lyckade projekt tillsammans med, som exempelvis Odenskolan och flerbostadshusen Carlslund i Upplands Väsby, berättar Karin Rosén, vd och delägare på Wahlros. Vi märkte att vi jobbar och kompletterar varandra perfekt och att vi borde göra det mer. Dessutom ligger Fokus precis som Wahlros i framkant när det gäller att arbeta i samverkan vilket gjorde matchningen ännu mer komplett. Läs mer om satsningen här!

  info
 • 2017-11-21 10:00

  Vi sponsrar PMI:s Passion for Projects!

  Wahlros är numera stolt sponsor av PMI:s event och kongress Passion for Projects. Nästa gång kongressen går av stapeln är 12-13 mars nästa år, på Svenska Mässan i Göteborg.
  Då är temat extra spännande, nämligen  "Orgaizational agility". Passion for Projects är Skandinaviens största mötesplats för projektledare, portföljchefer och programchefer.

  Läs mer om Passion for Project här.

  info
 • 2017-08-29 00:00

  Första spadtaget för Ransta nya skola

  I fredags tog vi första spadtaget för Ransta nya förskola, grundskola och idrottshall. Alla barn fick hjälpa till att gräva fram en skatt.

  info
 • 2017-01-23 10:23

  Ses på Börjegatan i Uppsala

  Nu har vi ny adress i Uppsala. Vi finns i våra nya lokaler på Börjegatan 11. I Enköping hittar ni oss på Kungsgatan som vanligt. Välkomna!

  info
 • 2016-06-16 07:51

  Bygget av Tiundaskolan har startat

  Nu är bygget igång och i veckan har plattan till gymnastikhallen gjutits.
  Läs mer om bygget här

  info
 • 2016-05-17 11:13

  Ny personal på Wahlros

  Vi hälsar Zied, Ingrid, Roger och Johan varmt välkomna till oss på Wahlros

  info
 • 2016-04-19 09:12

  Vi stödjer Missing People

  Det finns viktigare saker än byggprojekt trots allt! Vi är stolta över att stötta Missing Peoples beundransvärda och livsviktiga arbete.
  Läs gärna mer om Missing People på deras hemsida

  info
 • 2016-03-17 16:12

  Trevligare och tillgängligare i Salas stadspark

  Till sommaren blir Salas stadspark äntligen tillgängligare och trevligare. Här råder nu full aktivitet för att göra plats för parkering, handikappvänliga toaletter, torg och en serveringsbyggnad. Wahlros leder projektet, med Karin Rosén som partneringledare.
  Läs mer om projektet här i en artikel i Sala Allehanda.

  info
 • 2016-01-29 12:26

  Fler besiktningsmän på Wahlros

  Camilla Tengström och Annika Mässing är nu av SBR utbildade entreprenadbesiktningsmän.

  info
 • 2016-01-29 09:01

  Wahlros samarbetar med Academicum och Korta Vägen

  Korta vägen är ett 26 veckor långt utbildningsprogram för nyanlända akademiker. Under de inledande 3 månaderna sker utbildning i språk och svenskt samhälle med mera och därefter går deltagarna ut på praktik. Praktiken sker på en arbetsplats som kan erbjuda uppgifter som matchar akademikerns kompetens.
  Hos oss på Wahlros finns fram till början av mars två praktikanter som vi hoppas kunna hjälpa ut i arbetslivet efter avklarad praktik.

  info
 • 2015-10-26 12:11

  Gröna Dalens förskola i Håbo invigd

  Nu står Gröna Dalens förskola i Håbo klar och barn och personal har haft invigning tillsammans med skolchefen i Håbo. Allt i tid och enligt budget.

  Vi på Wahlros hoppas att barn och personal ska vara nöjda med sin nya förskola. Det är i alla fall vi!

  info
 • 2015-10-26 12:00

  Nytt samarbete med Sala kommun

  Vi har i dagarna fått avtal med Sala kommun där Wahlros kommer verka som partneringledare under tre år framåt. Några nya projekt har kommit igång och det är bland annat en restaurang/servicebyggnad i Stadsparken, ett LSS-boende och en skola.

  – Att vi här har förmånen att få vara med i projekten redan från start är alltid extra roligt, säger Karin Rosén, vd på Wahlros.

  info
 • 2015-10-26 12:00

  Nu blir vi ännu vassare i partnering

  Hälften av personalen på Wahlros går just nu en grund- och fortsättningskurs i Partnering och samverkan. Detta för att vi ska bli ännu fler som kan leda projekt i denna arbetsform som vi tycker så mycket om:

  Var och en levererar det som den gör bäst och effektivast – men tillsammans på ett strukturerat sätt. Det tror vi är nyckeln till ett lyckat byggprojekt.

  info